Υπηρεσίες συμβούλουΠληροφορική  
 
 
 
Έργα και δραστηριοποίηση στον τομέα της επιχειρηματικότητας
Σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Τίτλος έργουΧρονική περίοδοςΠελάτηςΠεριγραφή
    
Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού Plaza Hotel30/10/2006 - 31/12/2008Ξενοδοχεία Κουτούζης Α.Ε.Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού της ξενοδοχειακής μονάδας Plaza Hotel, Π/Υ 1.300.000 ευρώ μέσω του Ν. 3299/2004, δυναμικότητας 60 δωματίων και 114 κλινών, στην Κάλυμνο του νομού Δωδεκανήσου.
Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού Vencia A.E.21/2 - 31/12/2007Vencia Mykonos A.E.Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού, Π/Υ 911.621 ευρώ μέσω του Ν. 3299/2004, ξενοδοχειακής μονάδας με το δ.τ. VENCIA Α.Ε., δυναμικότητας 29 δωματίων (61 κλίνες) και αναβάθμιση κατηγορίας από δύο (2*) σε τρία (3*) αστέρια στην περιοχή Άγ. Ελευθέριος Μυκόνου.
Πιλοτική διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου14/12/2012 - 31/12/2013Περιφέρεια Νοτίου ΑιγαίουΤο έργο αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, στα νησιά Ανάφη και Χάλκη και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) 2007 - 2013.
Προκηρύχθηκε η δράση κρατικής ενίσχυσης «ICT4GROWTH» - Μικρές και μεσαίες επιχειρήσειςΗ Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του ΥΠΟΙΑΝ ανακοίνωσε την προκήρυξη της δράσης «ICT4GROWTH», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση». Η δράση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δράσεις κρατικής ενίσχυσης στοχεύοντας έναν κλάδο που αποτελεί στρατηγικό αναπτυξιακό στόχο. Βασικός σκοπός της είναι η ενίσχυση επενδύσεων για το σχεδιασμό, ανάπτυξη και εμπορική διάθεση καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, που βασίζονται σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).
Στρατηγικός σχεδιασμός Δήμου Σύρου-Ερμούπολης EUROISLANDS1/3 - 30/04/2011Δήμος Σύρου - ΕρμούποληςΕκπόνηση μελέτης για την ανάδειξη και τεκμηρίωση των στρατηγικών αναπτυξιακών προτεραιοτήτων, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, για το διάστημα των επόμενων 20 ετών στο πλαίσιο επιλογής της Σύρου ως νησί πιλότος, μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας η οποία στηρίχθηκε στα συμπεράσματα μελέτης του Ευρωπαϊκού Χωρικού Παρατηρητηρίου (ESPON) “Euroislands, Η ανάπτυξη των νησιών, Ευρωπαϊκά Νησιά και Πολιτική Συνοχής”.

Λεπτομέρειες
Υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου για το έργο SHIFT
Πελάτης: Ενεργειακό Γραφείο Δωδεκανήσου Α.Ε.
Προϋπολογισμός: 38.000,00 €Κατάσταση: ολοκληρώθηκε

Bασικό στόχο του έργου SHIFT αποτελεί η υιοθέτηση στρατηγικών για την ενίσχυση του τουρισμού στις λιγότερο ανεπτυγμένες παράκτιες περιοχές και στα νησιά, μέσω διακρατικής συνεργασίας, και προτείνοντας ένα μοντέλο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης-Διασφάλισης Ποιότητας (IQM), το οποίο θα οδηγήσει:
• στην επέκταση της τουριστικής περιόδου,
• στην πιο ομαλή κατανομή της τουριστικής κίνησης,
• στη διαφοροποίηση της προσφοράς μέσω αξιοποίησης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στις συμβατικές υποχρεώσεις της EXELIXIS, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονταν:
• Η παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης του εταίρου «Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου» για τη διαχείριση Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου.
• Η εκπόνηση «Κοινής Ανάλυσης SWOT και Εγχειριδίου Οδηγιών-Εργαλείων για τοπικούς φορείς».
• Η εκπόνηση «Οδηγού Στρατηγικών για περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές».
• Η παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης Διοργάνωσης ενός (1) Εργαστηρίου για τοπικούς φορείς στη Ρόδο.
• Η εκπόνηση Μελέτης για τη δημιουργία «Ενιαίου μεταβιβάσιμου Μοντέλου Διαχείρισης Ποιότητας για την προώθηση-προβολή του βιώσιμου τουρισμού σε ευαίσθητες και νησιωτικές περιοχές.