Υπηρεσίες συμβούλουΠληροφορική  
 
 
 
Έργα και δραστηριοποίηση στον τομέα της επιχειρηματικότητας
Σελίδα: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Τίτλος έργουΧρονική περίοδοςΠελάτηςΠεριγραφή
    
Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού Plaza Hotel30/10/2006 - 31/12/2008Ξενοδοχεία Κουτούζης Α.Ε.Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού της ξενοδοχειακής μονάδας Plaza Hotel, Π/Υ 1.300.000 ευρώ μέσω του Ν. 3299/2004, δυναμικότητας 60 δωματίων και 114 κλινών, στην Κάλυμνο του νομού Δωδεκανήσου.
Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού Vencia A.E.21/2 - 31/12/2007Vencia Mykonos A.E.Ολοκληρωμένη επένδυση εκσυγχρονισμού, Π/Υ 911.621 ευρώ μέσω του Ν. 3299/2004, ξενοδοχειακής μονάδας με το δ.τ. VENCIA Α.Ε., δυναμικότητας 29 δωματίων (61 κλίνες) και αναβάθμιση κατηγορίας από δύο (2*) σε τρία (3*) αστέρια στην περιοχή Άγ. Ελευθέριος Μυκόνου.
Πιλοτική διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου14/12/2012 - 31/12/2013Περιφέρεια Νοτίου ΑιγαίουΤο έργο αφορά στην ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, στα νησιά Ανάφη και Χάλκη και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ) 2007 - 2013.
Προκηρύχθηκε η δράση κρατικής ενίσχυσης «ICT4GROWTH» - Μικρές και μεσαίες επιχειρήσειςΗ Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του ΥΠΟΙΑΝ ανακοίνωσε την προκήρυξη της δράσης «ICT4GROWTH», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση». Η δράση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δράσεις κρατικής ενίσχυσης στοχεύοντας έναν κλάδο που αποτελεί στρατηγικό αναπτυξιακό στόχο. Βασικός σκοπός της είναι η ενίσχυση επενδύσεων για το σχεδιασμό, ανάπτυξη και εμπορική διάθεση καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας, που βασίζονται σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).
Στρατηγικός σχεδιασμός Δήμου Σύρου-Ερμούπολης EUROISLANDS1/3 - 30/04/2011Δήμος Σύρου - ΕρμούποληςΕκπόνηση μελέτης για την ανάδειξη και τεκμηρίωση των στρατηγικών αναπτυξιακών προτεραιοτήτων, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, για το διάστημα των επόμενων 20 ετών στο πλαίσιο επιλογής της Σύρου ως νησί πιλότος, μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας η οποία στηρίχθηκε στα συμπεράσματα μελέτης του Ευρωπαϊκού Χωρικού Παρατηρητηρίου (ESPON) “Euroislands, Η ανάπτυξη των νησιών, Ευρωπαϊκά Νησιά και Πολιτική Συνοχής”.

Λεπτομέρειες
Υποδομές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Δήμου Καλύμνου
Πελάτης: Δήμος Καλύμνου
Προϋπολογισμός: 16.000,00 €Κατάσταση: ολοκληρώθηκε

Ολοκλήρωση έργου με αντικείμενο τη διενέργεια των απαραίτητων μελετών και τον έλεγχο έργου στο πλαίσιο του ενταγμένου έργου, στο ΕΠ "Κοινωνία της Πληροφορίας", με τίτλο «Μελέτη και ανάλυση επιλεγμένων υπηρεσιών και διαδικασιών του Δήμου Καλύμνου και ανάπτυξη εφαρμογών για την εξυπηρέτηση του πολίτη, την παροχή προηγμένων υπηρεσιών τοπικής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και το συντονισμό της επικοινωνίας και ενεργειών των συνεργαζομένων φορέων μέσω διαδικτύου και νέων τεχνολογιών» (κωδικός ΟΠΣ 103070).

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης του πολίτη αλλά και βελτίωσης της επικοινωνίας των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο μεταξύ τους όσο και με την κεντρική Διοίκηση με τη χρήση νέων τεχνολογιών, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο, τους στόχους του ΕΠ "Κοινωνία της Πληροφορίας" και σε σύγκλιση με το σχετικό σχεδιασµό του ΥΠΕΣΔΔΑ.

Στόχο του αποτελεί η μελέτη και ανάλυση επιλεγμένων υπηρεσιών και διαδικασιών του Δήμου Καλύμνου με σκοπό τον ανασχεδιασμό και την μοντελοποίηση τους, κατά τρόπο ώστε να είναι δυνατή η υποστήριξη και εκτέλεση τους μέσω προηγμένων εφαρμογών οργάνωσης, ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, οι οποίες θα αναπτυχθούν βάσει των αποτελεσμάτων.

Στο πλαίσιο της αναφερόμενης σύμβασης, η EXELIXIS εκπόνησε τις ακόλουθες μελέτες:
- «Μελέτη ανάλυσης τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών»
- «Μελέτη ορισμού των διαδικασιών παρακολούθησης και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων»
- «Μελέτη βιωσιμότητας και αξιοποίησης των αποτελεσμάτων»